Carnet de 5 Bilete Cinema ARTA

Carnet de 5 Bilete Cinema ARTA

Carnet de 5 Bilete Cinema ARTA

Carnet 5 bilete: 80 lei 

Carnet 5 bilete redus (elevi, studenți, seniori): 60 lei

Carnetul conține 5 bilete ce pot fi folosite pentru 5 intrări la filmele de la Cinema ARTA și are o valabilitate de 2 luni din momentul achiziției. În baza Carnetului, se pot rezerva locuri la proiecțiile dorite prin intermediul platformei Eventbook.

Posesorii de Carnete trebuie doar să bifeze opțiunea „Am carnet de 5 bilete” din dreptul unei reprezentații, să introducă numărul codului de bare înscris pe Carnet și, după validarea acestuia, să selecteze numărul de locuri pe care dorește să le rezerve. Rezervarea va fi confirmată și printr-un e-mail la adresa folosită pentru înregistrarea pe platforma Eventbook. 

Fără anulare prealabilă, rezervările în baza carnetului de 5 bilete vor fi considerate folosite. Începând cu 8 aprilie 2024, rezervările nu se vor mai anula automat în cazul neprezentării la proiecție. Pentru a evita acest lucru, vă rugăm să anulați rezervarea prin contul dvs. cu cel puțin 6 ore înainte de ora programată a proiecției.

Pentru proiecțiile din cadrul festivalurilor și pentru proiecțiile speciale, locurile care se pot rezerva pe baza Carnetului de 5 bilete pot fi limitate sau pot să nu existe.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe