HRANA – food concept by Alina Săftulescu și Melissa Ivana

HRANA – food concept by Alina Săftulescu și Melissa Ivana

Nouă, balcanicilor, ne priesc ospățurile, nu frugalitatea!

Pe 17 octombrie, de la ora 19:00, la Fratelli, vă invităm să luați parte la un eveniment gastronomic unic, parte din a treia ediție a Festivalului de film și cultură balcanică Taifas.

HRANA ediția a III-a: Odă frivolei parfumate, sarmaua noastră cea de toate sărbătorile aduce pe masă un festin de sarmale reinterpretate și reinventate: sarmale gourmet, parol! (după rețeta maestrului Păstorel Teodoreanu), sarmale bănățene mari și făloase, sarmale grecești cu miel și-un iz de izmă, sarmale turcești cu vițel și rodie, sarmale sudiste cu rață și cimbrișor, dar și surprize dulci precum sarmale cu colivă în frunze de viță de vie caramelizată și sarmale cu spumă de brânză dulce cu nuci hidratate.

Food concept: Alina Sǎftulescu

Invitatǎ la multe cratițe: Melissa Ivana

Invitatǎ la vorbe și scris cu meșteșug: Camelia Burghele, care lansează în cadrul evenimentului volumul „Sarmale și serotonină”